fo028267: Les fabricants d'evantails dans la rue - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van Aziatische mannen zittend op een matje, waaiers vlechtend. Tonkin, China. Jaren 1940. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"