fo016554: Stichtingsvergadering van het IVVV
"Zwart-witfoto van de stichtingsvergadering van het IVVV. Zicht op de zaal tijdens de toespraak van Paul Finet op 28 november 1949. In de zaal o.a. Sirène Blieck. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"