Kongo in de kijker : Poging tot analyse van de historische televisiereeks "Als een wereld zo groot waar uw vlag staat geplant" - Vijgen, Ingeborg (Leuven: Ingeborg Vijgen, 1993)
"Licentiaatsverhandeling KU LeuvenBestaat uit 2 delen"