af004000: Turks Lentefeest/Bahar Bayrami - ABVV-Regio Antwerpen
"Affiche uitgegeven in 1996 door ABVV-regio Antwerpen voor een Turks lentefeest. Tekst: Turks Lentefeest/Bahar Bayrami 15 maart Bondsgebouw, Ommeganckstraat 47 – 2018 Antwerpen. Turks buffet, keuze uit 7 gerechten op traditionele wijze klaargemaakt door Turkse huisvrouwen. “Alleen de waterpijp ontbreekt”! Optreden Mahir Tezerdi & groep, Turkse muziek met westerse arrangementen. Fuif met dj. Buffet + optreden + fuif: 600 Bef, kaarten enkel in voorverkoop. Inkom optreden + fuif: 300 Bef. Voorverkoop optreden + fuif: 200 Bef. Kaarten te verkrijgen bij de Info-Ombudsdienst – Ommeganckstraat 53 – Antwerpen. Werkgroep anti-discriminatie van ABVV Antwerpen (03)232 86 18. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"