Levenslijnen : vriendenboek voor Frans Dille - Craeybeckx, Lode; Avermaete, Roger; Debrock, Walter (Brugge: Orion; Den Haag: Scheltens & Giltay, 1974)
"Lode Craeybeckx, Roger Avermaete, Walter Debrock...et al. 900 exemplaren van de gewone uitgave, genummerd van 61 tot 960, gesigneerd door de kunstenaar. Dit is nummer 276"