Moeders voor homo's. Werkgroepen 'Ouders en homoseksualiteit' - Boelaars, Bert (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Bert Boelaars Fonds Suzan Daniel (FSD)"