Het proces-Mussolini, zijnde een woordelijk verslag van het eerste grote proces tegen oorlogsmisdadigers gehouden in het jaar 1944 of 1945 - Cassius; de Vries, Theun (Amsterdam: Republiek der Letteren, 1946)
"door Cassius ; Nederlandse vertaling van Theun de Vries"