fo022066: Emiel Van Sweden - Albert Ritsaert
"Zwart-witfoto van het huldebetoon aan Emiel Van Sweden te Ledeberg op 4 februari 1933, met Crommen, Balthazar, Anseele sr. en F. Toch. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"