fo001752: Socialistisch verzet in de Tweede Wereldoorlog
"Zwart-witfoto van de deelnemers aan het congres der Waalse en Brusselse centrales van het socialistisch verzet te Burnot-Rivière. augustus 1941. o.a.: Gagneaux, Ernest Piot, Arthur Haulot, Dehulster,Léon Delsinne, Freddy Legrand, Van Eukem, François de Troyer, Charles Rahier, Marcel Sonneville, Joseph Bondas. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"