pk001745: Palais de l'Europe - La Cigogne
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend de zetel van de Raad van Europa in Straatsburg van architect Henry Bernard en decorateur J.A. Motte. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"