De bestrijding van racisme en rechts-extremisme : wetenschappelijke bijdragen aan het maatschappelijk debat - De Witte, Hans (Leuven: Acco; Amersfoort, 1997)
"Op titelpagina: Met steun van het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en voor Racismebestrijding in het kader van het Europees Jaar tegen Racisme"