pr000363: Spaanse Burgeroorlog, "Viva Octubre: Dessins sur la révolution Espagnole" - Gomez, Helios; E.P.I.; Bolyn (Viva octubre : dessins sur la révolution espagnole, 1934)
"Collection: Spaanse burgeroorlog,Viva Octubre: Dessins sur la révolution Espagnole; Prent in zwart-wit voorstellend soldaten die een kapotte vlag hijsen naast een slagveld vol doden. Tekst: Doval, le pacificateur de Lerroux et de Robles, a retabli l'ordre. Reproductie van een houtsnede van Helios Gomez over de Spaanse Burgeroorlog in de reeks Viva Octubre: Dessins sur la révolution Espagnole. Met voorwoord van Jean Cassou. Series: Spaanse burgeroorlog,Viva Octubre: Dessins sur la révolution Espagnole; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"