af007463: Het was die keer dat ik in een restaurant zat vol mannen die stuk voor stuk probeerden te bewijzen dat ze de kleinste hadden - Dee, Willy
"© Willy Dee Affiche van Willy Dee uitgegeven in 1998 voor maatschappijkritiek. Afbeelding: een naakt mannentorso met op de plaats van zijn penis een gsm. Tekst: 'Het was die keer dat ik in een restaurant zat vol mannen die stuk voor stuk probeerden te bewijzen dat ze de kleinste hadden'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"