fo011863: Winterpret in het Gentse stadspark - De Jonghe, Henri
"Zwart-witfoto van spelende kinderen in een besneeuwd stadspark in Gent, jaren 1940. Opschrift achteraan: En of de jeugd het Gentse Stadspark bezoekt. Nooit tevoren heeft het weder hier zo mee gezeten. Nu ... in het Kerst- en Nieuwjaarverlof kunnen ze naar hartelust glijden en stoeien. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"