En god schiep de vrouw... voor keuken, bed en baas : tekstbrochure - Fo, Dario; Rame, Franca; Van Luchene, Filip (Deurne: Kollektief Internationale Nieuwe Scène)
"Dario en Franca Rame ; bewerking Filip Van Luchene"