75 Jaar socialistische toneelkring Kunst Veredelt : 1898-1973 : opvoering van Epidicus (Hemiksem: Kunst Veredelt, 1973)
"door T.M. Plautus, in een moderne bewerking van Ch. Cordier en een voor de gelegenheid aangepaste versie van P. Soetewey"