af005701: Stad maakt geen reclame voor volksraadpleging, ik wel - De Decker, Arthur
"Affiche uitgegeven in 1997 voor een referendum tegen de aanleg van een ondergrondse parkeergarage onder het Emile Braunplein (Belfortparking). Tekst: Stad maakt geen reclame voor volksraadpleging, ik wel. Tijdelijk samenwerkingsverband ‘Belfortparking Neen, Volksraadpleging Ja’. Ver. uitg.: Tuur De Decker, Smidsestraat 163, 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"