fo003148: Opening kliniek Bond Moyson
"Zwart-witfoto van de openingsplechtigheid van de kliniek Bond Moyson in Menen, 27 juni 1937. Senator Jauniaux spreekt de menigte toe omringd door o.a. Achille Delattre, Auguste Debunne, Robert Detaevernier, Cooreman, Jules De Coninck, Edgard Missiaen, Adiel Dierkens, Roger Dekeyzer en Sirène Blieck. Opschrift onderaan: 27 Juni 1937. Na de betooging werden toespraken gehouden. Senator Jauniaux aan het woord. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"