Djarama PAIGC : bedankt PAIGC : beelden uit Guinee-Bissau - Wessing, Koen (Amsterdam: Angola Comité, 1974)
"een fotoreportage van Koen Wessing Uitgave ter gelegenheid van het éénjarig bestaan van de republiek Guinee-Bissau"