fo016231: Coöperatieve winkel nr. 7 in Boom - Presse-bureau des Pays-Bas
"Zwart-witfoto van het interieur van de coöperatieve winkel nr. 7 in de Advokaatstraat 85 in Boom, november 1925. Binnenzicht op de toonbank met verkoopsters en de centrale kachel met wachtbank. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"