fo008652: 50 jaar provinciale federatie van de Luikse metaalbeweging - Robyns
"Zwart-witfoto van de optocht n.a.v. 50 jaar provinciale federatie van de Luikse metaalbeweging, Luik, 25 juni 1955. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"