Zusterschap en zorgenkindjes : twintig jaar lesbisch-feministisch lezen - Kunst, Hanneke; Schutte, Xandra (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Hanneke Kunst ; Xandra Schutte Fonds Suzan Daniel FSD)"