fo016004: Internationale Cooperatieve dag (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van autobussen in de Bagattenstraat, Gent, voor vertrek van de Samenwerksters n.a.v. de Internationale Coöperatieve Dag, 5 juli 1959. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"