txt000368: Fractie van de Partij van de Europese Sociaaldemocraten
"Een wit T-shirt met korte mouw en ronde halsuitsnijding. Op de voorzijde in verschillende talen de tekst: Fractie van de Partij van de Europese Sociaaldemocraten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"