Migratiepatronen van asielzoekers in Europa met bijzondere aandacht voor zwart-Afrikanen in België - Dewilde, Anke (Leuven: KU Leuven, 2000)
"Anke Dewilde Licentiaatsverhandeling KUL, faculteit wetenschappen, departement Geografie-Geologie"