af010143: De familie Klynkaort - Gents Volkstoneel (1988)
"Affiche uitgegeven in 1988 door Gents Volkstoneel met als trefwoord toneel.Groepsfoto van de acteurs.Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"