Eerste jongerengroeop voor holebi's en hetero's : "Jong Geleerd" wordt SWATT in 't Mechels - Clotman, Dirk (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Dirk Clotman Fonds Suzan Daniel (FSD)"