Belgique : l'ADN d'un pays - Gobyn, Winne; De Baerdemaeker, Marieke; Fagne, Claude (Bruxelles: BELvue, 2016)
"BELvue ; Winne Gobyn ; Marieke De Baerdemaeker ; rédaction: Claude Fagne publicatie naar aanleiding van de nieuwe permanente opstelling van het BELvue museum"