Hommage à Israel : mai 1948 - mai 1951 (Bruxelles: Fédération Sioniste de Belgique, 1951)
"Fédération Sioniste de Belgique (Fédérations Sionistes d'Anvers, de Bruxelles, de Charleroi et de Liège) Bibliotheek Camille HuysmansUitgegeven naar aanleiding van de derde verjaardag van de onafhankelijkheid van Israel"