pr001017: Vrede op aarde - Van den Berghe, Frits (Koekoek 1(1931)33)
"Prent in zwart-wit voorstellend een figuur die bloedend aan een kruis hangt, onder hem : kanonen. Voorpagina Koekoek, humoristisch weekblad van Vooruit, 24 december 1931. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"