af005939: Jacques of de onderwerping - De Landtsheer; Herman Gorterkring (1984)
"Affiche uitgegeven in 1984 door Herman Gortergezelschap met als trefwoord toneel.Tekening: hoofd van een clown.Tekst: HERMAN GORTERGEZELSCHAP arbeidersteater - lokeren. Jacques of De onderwerwping van Ionesco. regie Bert van Tichelen. zaterdag 6 en zondag 7 oktober '84 telkens te 20.15 u. Torenzaal, Torenstraat 1, Lokeren. toegangsprijs: 120 fr. 100 fr. (cjp en +3). Offset De Landtsheer tel. 091/48.54.32. vrij van zegel cultureel doel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"