med001765: FGTB
"Een metaalkleurige reversspeld in de vorm van een wereldbol. Bovenaan een hand die een hamer vastheeft, dwars over de wereldbol de tekst: FGTB Fédération Générale du Travail de Belgique. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"