Het kind zijne hersenontwikkeling : eene bijdrage tot algemeene gezondheidsleer betrekkelijk der normalen groei en de vervorming der zenuwstof - Bogaerts, Aimé (Gent: A. Debacker, 1897)
"door A.A.J. Bogaerts"