Homofiele jongeren hebben het niet prettig : zij leven in een levensgroot isolement, vooral meisjes - Veenker, Janherman (De Homokrant : voor vrouwen en mannen)
"Janherman Veenker Fonds Suzan Daniel (FSD)"