vl000698: Turngroep - Trommelkorps Germinal Harelbeke, 1972
"Rode nylon vlag met stoklussen. Op de vlag zijn de afbeeldingen van een turner en een majorette met trommel geïncrusteerd en de tekst: 'Turngroep - Trommelkorps Germinal / 1922-1972 50 J. Jong / Harelbeke'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"