Tijl Uilenspiegel : orgaan der Gentsche Federatie van (Geunifieerde) Socialistische Jonge Wachten (Gent: SJW)
"Legale nummersOriginele exemplaren niet consulteerbaar. In de leeszaal worden fotokopieën ter becshikking gesteld."