af000912: Roze fuif RAF-Gent - Indruk; Roze Aktiefront; Peeters, Jean-Paul
"Affiche uitgegeven in 1983 door het Roze Aktiefront (RAF) voor een fuif. Tekst: RAF Roze Aktiefront Antwerpen p/a A. Goemaerelei 4, Gent p/a W. Tellstraat 13, Kortrijk p/a Minister P. Tacklaan 99. 5 jaar. Internationale homodag Gent 18 maart 1978 met Puur en Ongezoet vrouwencabaret uit v.z.w. Chatterbox, Antwerpen. Voor homo's, lesbiennes en sympathisanten. Voor afschaffing Art. 372-bis • zoals geformuleerd in wetsvoorstel Van den Bossche • tegen Amendement Henrion. RAF Gent Roze Aktiefront Antwerpen p/a A. Goemaerelei 4, Gent p/a W. Tellstraat 13, Kortrijk p/a Minister P. Tacklaan 99. Roze Fuif RAF-Gent Concertzaal Vooruit, ingang via Lammerstraat, 18 maart 1983. Inkom: 80 fr. Voorverkoop: 60 fr. bij Marnix, Walry, Jeugdclub Zwabber, café Vooruit, La vie en rose, Homocentrum. Voor een anti-sekse-diskriminatie-wet. Indruk Kasteellaan 275, Gent 091.25 30 98. Vrij van zegel: art. 198. Ver. uitg.: Jean-Paul Peeters, Lousbergkaai 10, 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"