Van solidariteit en van syndicalisme : verplicht syndicalisme? in België, Australië, USSR - Van der Linden, Karel (Leuven: Nauwelaerts; Hilversum: Brand, Paul, 1962)
"Karel van der Linden Uittreksel uit De maand (1962) 9"