pr000209: Pierke Pierlala, t'Spelleke van 3 kluiten - De Buyser, Ch.; Hublau, Etienne; Verschraegen, Armand
"Prent in zwartwit, waarschijnlijk ontwerp voor een affiche, getekend door Leo De Buth ter promotie voor 't Spelleke van 3 kluite. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"