pk001309: Ons acht uren huis, Oostende, 138 kamers, centrale verwarming, badkamers, lift. De gevel Louisatraat - NS - Nationaal Syndicaat; Montmorency, A.
"Prentbriefkaart in monochromie, voorstellend de voorgevel van het achturenhuis in Oostende. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"