De transseksuele mens : uitgangspunt en werkwijze van de Stichting Nederlands Gender Centrum - Verschoor, A.M. (Amsterdam: Stichting Nederlands Gender Centrum, 1986)
"door Dr. A.M. Verschoor Fonds Suzan Daniel (FSD)"