fo000838: Algemene staking 1936 - Verberkt, Adolf
"Zwart-witfoto van de politie en burgers met de fiets in de Veldstraat, algemene staking 1936. Gent, Veldstraat: 1936. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"