fo002353: Paviljoenen op het domein van de Mutualiteiten in Tribomont
"Zwart-witfoto van de paviljoenen op het domein van het Nationaal Verbond der Federaties van Socialistische Mutualiteiten van België in Tribomont. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"