pk001971: Rode Valken - AJC
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een tekening van spelende kinderen bij de Rode Valken. In het midden, in een cirkel : afbeeldingen van verre bestemmingen. Errond staat de tekst : Een blijde sterke roep gaat over de wereld : Vriendschap! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"