af004608: Jeanine Bellens - SP; Van Puyvelde, Edi (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP) van Sint-Niklaas voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Jeanine Bellens. Tekst: Jeanine Bellens 2e PLAATS PROVINCIE. REKEN EROP SP. Verkiezingsdrukwerk — Verantw. uitg.: Edi Van Puyvelde, Regentiestraat 55, 9100 Sint-Niklaas. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"