fo020589: Communistische partij - Le Drapeau Rouge
"Zwart-witfoto genomen tijdens het voorlezen van de verkiezingsuitslagen van de communistische partij, vermoedelijk bij de verkiezingen van 1946. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"