fo016275: Meubelen gemaakt door de coöperatieve schrijnwerkerij van Antwerpen - Aerts-Dubois, V. (1928)
"Zwart-witfoto van een ingerichte leefruimte/eetkamer waarvan de meubelen werden gemaakt door de coöperatieve schrijnwerkerij van Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"