af005350: Brazilië. 10 jaren dictatuur en repressie - AIB; Geens, Edward
"Affiche uitgegeven in 1974 door de Anti-Imperialistische Bond voor solidariteit met Brazilië. Tekst: Brazilië. 10 jaren dictatuur en repressie. 10 jaren strijd van het volk voor vrijheid. 2 jaren gewapend weerstand in Araguaia. Solidariteit met gewapende weerstand van Araguaia. V.u. E. Geens, Bogaardenstraat 3, 3000 Leuven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"