fo011616: Begrafenis van Emile Vandervelde - Loquet, Arthur (1938)
"Zwart-witfoto van de begrafenis van Emile Vandervelde in het Volkshuis in Brussel. Zicht op de doodskist met o.a. rechts Camille Huysmans en Auguste Debunne. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"