af010279: Antimilitaristische week - Rakettenvergif (1983)
"Affiche uitgegeven in (1983) door Rakettenvergif (Leuven) voor een fuif. Afbeelding: silhouetten van wapens op een perkament. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"